Pajala kommun vård och omsorgs sektorn ordnade kvalitetsdag redan andra gången f…

Pajala kommun vård och omsorgs sektorn ordnade kvalitetsdag redan andra gången för all vård- och omsorgspersonal. Anton Hennix Raukola var konferencier, påträffades mäta soffa vid tillfälle för fotografering.

Kaffe med live musik av Mikael Sturk som också hade PowerPoint presentation av kvalitetsledningssystem Ugglan i bakgrunden.

Genomgång av IBIC (individens behov i centrum) av Bengt-Ola Mörtlund och personalen från hemtjänsten. Det blir ett nytt sätt att tänka och jobba, då vi ska titta på individen, vilka behov det finns och sätter insatser efter behovet.
Petter Särkijärvi presenterade också de framgångar vi har gjort avseende digitalisering och e-tjänster och vilka möjligheter det finns i nära framtiden. Här händer det mycket!

Pajala kommuns MAS Eva Ersson berättade också om sin uppdrag. Med sång och många vackra ord om vården, kvaliten och HSL-uppdrag, var hon ändå mycket tydlig med att en av våra viktigaste verktyg för och förbättra kvaliten och hålla patientsäkerheten är AVVIKELSE rapportering.

Foto: Pia Pudas

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot pajalakommun

Källa: Pajala kommun