Är du en blivande programmerare som jobbar mot kunder i Tyskland från byns digit…

Är du en blivande programmerare som jobbar mot kunder i Tyskland från byns digitala hubb i Korpilombolo, eller jobbar du med marknadsföring av det lokaldesignade klädmärket? Kanske driver du en svetsfirma inom industrin eller ett modernt lantbruk med eko-produktion?

Pajala kommun tillsammans med Nyföretagarcentrum Nord, Sparbanken Nord och Ungt företagande Norrbotten hälsar er välkomna till en fullspäckad dag med information och inspiration för dig som står inför ditt gymnasieval, du som går gymnasiet , du som är mellan 18-40 år och driver eget företag eller funderar på att starta eget.

Vilka företag och branscher finns i framtidens Pajala som söker dig, och hur gör man om man vill testa på att driva företag för att förverkliga en idé? Ta del av framtidsspaningar om arbetsmarknaden på landsbygden, inspireras av lokala företagares berättelser och tips, ta del av utbudet ute i regionen och få en inblick i EU.
 
2 NOVEMBER
🍁Förmiddag kl 9-11 Årskurs 8-9 Pajala, Korpilombolo och Kangos skolor.

🍁Eftermiddag kl 12-15. Elever på Lapplands gymnasium, företagare och blivande företagare. Begränsat antal platser för företagare.

Evenemangen sänds huvudsakligen digitalt men även på plats i Folkets Hus i Pajala.

Läs hela programmet och anmäl dig till em-passet (elever behöver ej anmäla sig) på www.pajala.se

 Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot pajalakommun

Källa: Pajala kommun