Hårstudion utökar sin salong i Småstaden

Under veckan blev det klart att Hårstudion tar över den intill liggande lokalen i Småstaden för att utöka sin butik och salong. – Vi hoppas såklart resultatet ska bidra till en än mer trivsam miljö för de kunder som besöker oss, säger Lotta, ägare på Hårstudion.

Frisörsalongen Hårstudion utökar och tar över den intill liggande lokalen på 100 kvm i Småstaden. Tidigare har Sparbanken huserat i lokalen och nu senast har den varit lokal för konstutställning.

Som en del av projekt Träkronan har Skoogs under de senaste åren gjort stora investeringar i Småstaden, man har tillfört ca 2500 m²ny kommersiell yta, ökat tillgängligheten och även landat nyetableringar som t ex HM Home, Espresso House, Annicas Inredning och blommor samt Iman Livs.

– Vi är mycket glada över att Hårstudion väljer att utöka sin lokal i Småstaden. Hårstudion har varit med oss i Småstaden sen starten för 30 år sedan och vi tror verkligen att detta blir en bra lösning för dem, säger Christina Skoog VD Skoogs Fastigheter.

Ombyggnationerna för Hårstudion har redan börjat och förväntas vara klara i mars 2019.

Precis som Småstaden firar Hårstudion 30 år under 2019. – Det här känns som en ganska bra första grej att presentera under vårt jubileumsår, säger Lotta.

Källa: Skoogs