Ny laguppställning på Piteå Gratistidning

David Berglund och Daniel Engberg flankerar Kicki Brännare. Kicki börjar nu på Happy Homes-butiken i Piteå.

Efter närmare fem år på Piteå Gratistidning går mediasäljaren/projektledaren Kicki Brännare vidare till en tjänst på butiken Happy Homes i Piteå. David Berglund ersätter Kicki Brännare och blir parhäst med Daniel Engberg på Piteå- och Älvsbyn Gratistidning.

– Vi vill tacka Kicki för en utmärkt insats under de här åren och önskar henne all lycka i framtiden, säger Peder Gidlund, ansvarig utgivare för Piteå Gratistidning.

Kicki Brännare började jobba med Piteå Gratistidning i november 2014. Under åren sedan dess har verksamheten utvecklats i en starkt positiv riktning, berättar Peder Gidlund.

– Vi har etablerat oss som med den bästa räckvidden i Piteå och Älvsbyn och naturlig businesspartner. När morgontidningarna steg för steg monterat ner sin verksamhet och tappat kontakten med många hushåll har vi tagit ett rejält kliv framåt. Idag blir det viktigare och viktigare med räckvidd i ett medialandskap som förändras, förklarar Peder Gidlund.

Arbetet med att utveckla Piteå Gratistidning kommer att fortsätta i ännu snabbare takt.

– Vi tror starkt på vår modell att nå samtliga hushåll, inte bara ett fåtal. Det ger ett stort värde för annonsörerna, samtidigt som alla i samhället kan ta del av både annonser och samhällsinformation, säger Peder Gidlund.