Pressinbjudan: Drop in om möjligheterna med vuxenstudier

Tisdag 28 maj bjuder Vuxenutbildningen in till en dag när ett helt smörgårdsbord av möjligheter ska presenteras för pitebor som funderar på vuxenstudier. På plats finns lärare och utbildningsanordnare likväl som studie- och yrkesvägledare som svarar på frågor om utbudet, studieekonomi och mycket annat.

De som funderar på att söka en yrkesutbildning eller skaffa dig behörighet till högre utbildning har många funderingar. Nu bjuder vi in dem till en dag med ambitionen att ge svar på alla frågor och funderingar kring studier som vuxen.

Dag och tid: Tisdag 28 maj, drop-in mellan kl 12-15

Plats: Vägledningscentrum, Olof Palmes gata 2, Piteå

Piteå kommuns vuxenutbildning informerar om grundläggande och gymnasiala kurser samt utbudet av kommunala yrkesutbildningarna. Övriga utbildningsanordnare som medverkar under dagen är A-star, Movant, Yrkesadademin, Framnäs folkhögskola och Hermods.

Besökarna under dagen kan få information om följande yrkesutbildningar som erbjuds i Piteå: svetsare, elektriker, CNC-operatör, restaurang (kock m.m.), byggnadsträarbetare, yrkesförare lastbil, murare, yrkesförare buss, betongarbetare, maskinförare, plattsättare, golvläggare, vård- och omsorg, VVS-montör, barn- och fritid, fastighetstekniker samt personbilsmekaniker.

Vi bjuder även in pressen att närvara under dagen.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå kommun (Pressmeddelanden) hemsida https://pitea.mynewsdesk.com/rss/current_news/1046