Lunchmöte, jämställd sponsring

Lunchmöte måndag 10:e juni

Just nu ser vi en positiv förflyttning i jämställdhetsfrågor, både inom samhället i stort och i idrottsrörelsen. Ökad opinion, företagens hållbarhetsarbete, damidrottens krav på bättre villkor samt idrottsrörelsens
intensifierade jämställdhetsarbete driver på förändringen. Det finns dock fortfarande mycket kvar att göra innan vi kan tala om en jämställd idrott, och en väldigt viktig ingång i frågan är jämställd sponsring .
Att sponsra jämställt bidrar till en hållbar utveckling av samhället. Det hänger också ihop med ökad konkurrens– och innovationskraft. Välkommen till en lunch där vi vill inspirera näringsliv och organisationer att vara med och driva förändringen!

Ladda gärna ner hela inbjudan med detaljerat program!

Anmäl er till Marianne Fors via e-post senast den 7:e juni. Begränsat antal platser.

Välkommen med din anmälan!

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se//pifdam