Piteå kommun uppmärksammar hållbart resande

Imorgon onsdag 5 juni är det Världsmiljödagen. En viktig insats som alla medborgare kan göra för miljön är att välja hållbara resealternativ. Därför kommer vi imorgon bitti att uppmärksamma några av alla de som går och cyklar när de ska till skolan, jobbet eller någon annanstans. De bidrar till en hållbar framtid!

Världsmiljödagen är ett initiativ och återkommande evenemang som drivs av FN:s miljöprogram. Hållbarhetsarbetet är viktigt för Piteå kommun och därför uppmärksammar vi världsmiljödagen med en hållbar aktivitet.

Mellan 06.30 och 08.00 kommer vi att stå på tre platser i Piteå – vid Öholmabron, vid gång- och cykelbron vid Badhusparken samt i korsningen Sundsgatan/Olof Palmes gata.

De som går eller cyklar förbi oss kommer få en liten present.

Vi hälsar media välkomna att bevaka aktiviteten.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå kommun (Pressmeddelanden) hemsida https://pitea.mynewsdesk.com/