Pressunbjudan – ​Presentation av aktionsforskningsprojekt och aktuell forskning om litteratursamtal

Under läsåret 2018-19 har 15 svensklärare vid Strömbacka och 14 lärare från Böle-Svensbyn bedrivit praktiknära forskning tillsammans med skolforskare Ulrika Bergmark. Fokus för aktionsforskningsprojekten är gemensam läsning av skönlitteratur och bearbetning av det lästa i litteratursamtal.

På förmiddagen tisdagen den 18 juni kommer resultaten av projekten att presenteras vid ett seminarium på Strömbacka. Lena Manderstedt och Annbritt Palo, Luleå tekniska universitet, presenterar aktuell forskning kring läsning och samtal.

Pressen är välkommen tisdag 18 juni kl 12.00 i Lilla samlingssalen, Strömbackaskolan

Varmt välkommen!

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå kommun (Pressmeddelanden) hemsida https://pitea.mynewsdesk.com/