​Piteå pop-up bibliotek lockar till läsning

Piteå pop-up bibliotek erbjuder sagopicknick, pop-up pocket – låna, läs och lek!

Under fem tisdagar med start den 2 juli klockan 12-16 finns Piteå pop-up bibliotek på Kaleido. Här finns möjlighet att byta till sig en spännande pocketbok eller låna med en picknickkorg packad med bilderböcker och slå sig ner i Residensparken för en mysig sagostund.

Personalen på pop-up biblioteket svarar på frågor om bibliotekets digitala tjänster och ger boktips till sommarens läsning. Det går också bra att låna och lämna igen böcker vid pop-up biblioteket.

Här erbjuds en paus i shoppingen med en omgång trädgårdsbowling, en badmintonmatch eller varför inte utmana varandra i jätteplockepinn. Om vädret inte tillåter utelek finns det pyssel, sällskapsspel och mysig läshörna inne på Kaleido.

Datum: 2, 9, 16, 23 och 30 juli

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå kommun (Pressmeddelanden) hemsida https://pitea.mynewsdesk.com/