Örebro borta imorgon lördag

Imorgon lördag är det ny omgång i OBOS Damallsvenskan. Piteå har efter träningen idag rest söderut för att möta Örebro imorgon kl 13.45, en match ni kan se på Obosdamallsvenskan.tv och Piteå Tidningens Webb. 

Piteå söker revansch efter förra mötet mot Örebro, som slutade 0-3 när lagen möttes på LF Arena i slutet av juli. Sedan dess har Piteå spelat upp sig rejält och kommer närmast från en rättvis 3-1 seger mot Eskilstuna.

Örebro ligger på en fin femteplats i OBOS Damallsvenskan, 1 poäng före Piteå. Örebro har efter vinsten mot Piteå spelat oavgjort borta mot Göteborg, vunnit mot Djurgården och senast blev det förlust borta mot Kristianstad. I matchen imorgon saknas kanadensiska VM-spelaren, Jenna Hellstrom som är avstängd efter 3 gula kort.

– Vi är inne i ett tufft matchschema precis som alla andra lag i serien och det är mycket fokus på att hinna återhämta sig både mentalt och fysiskt mellan matcherna. Sedan förra mötet med Örebro så har vi gjort tre riktigt bra prestationer och vi hoppas att vi kan fortsätta på den inslagna vägen. Det är många bra lag i årets damallsvenska, så det gäller att göra bra prestationer hela tiden, säger Piteås tränare Stellan Carlsson.

Odds hos Svenska Spel:

Örebro-Piteå  1: 3,30                X: 4,15                2: 1,81

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10196