Tabelltvåan Vittsjö på besök imorgon

Imorgon onsdag kl 19.00 är det dags för hemmamatch i Obos Damallsvenskan. Tabelltvåan Vittsjö kommer på besök till LF Arena och vi hoppas alla Pitebor tar sig till LF Arena för att stötta Piteås fotbollshjältar. 

Det har varit lite stolpe ut för Piteå senaste tiden, trots flera bra prestationer så har trepoängarna haft svårt att trilla in. Senast mot Örebro blev det en tung förlust i slutminuterna, ett mål som dessutom föregicks av en klar offside.

Men motgångar kan få vissa människor kan bryta samman, andra att överträffa sig själv. 

Vi kan lova att det är ett taggat gäng som vill försvara hemmaarenan imorgon. Laget behöver dock all hjälp de kan få och vi hoppas att publiken sluter upp och stöttar tjejerna. 

Förra året vann vi publikligan överlägset, tack vare alla er supportrar som tog sig till arenan.
Piteå IF DFF var det damlag i Sverige, oavsett idrott, som hade det högsta publiksnittet. I år har vi all möjlighet att upprepa bedriften, men vi måste göra det tillsammans. När det är så tätt mellan matcherna så kan publiken vara det som hjälper laget tillbaka till vinnarspåret. Nu behövs du mer än någonsin, kom till LF Arena imorgon och visa att Piteå och Norrbotten står upp bakom det enda damallsvenska laget norr om Stockholm. 

Vittsjö som var nära att åka ur allsvenskan förra året, har gjort det riktigt bra i år och ligger för närvarande tvåa i tabellen. Laget har endast släppt in 7 mål på 12 matcher. De fyra senaste matcherna har de hållit nollan. Morgondagens match blir förövrigt Vittsjös första seriematch utanför Skåne sedan den 15 maj(!) 

19.00 är det avspark.

Kommunala bolagen + Piteå Kommun är matchvärd.
Flera ungdomslag från Norrbotten är som vanligt på plats och stöttar laget, kom du också!

Odds hos Svenska Spel:
Piteå-Vittsjö    1: 1,90                X: 3,80                2: 3,25 

/Martin

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10196