LB07-Piteå imorgon kl 15

Imorgon lördag är det omstart i OBOS Damallsvenskan, efter den senaste veckans landslagsuppehåll. För Piteå IF DFF väntar bortamöte med Limhamn Bunkeflo kl 15.00. Precis som vanligt kan ni följa matchen på obosdamallsvenskan.tv och på Piteå Tidningens webb.

Piteå kommer närmast från en fin insats i hemmamötet med Rosengård, som slutade 1-1. Medan LB07 vann borta mot Örebro i den senaste omgången. I och med den segern gick LB07 förbi Djurgården i tabellen och är nu ovanför nedflyttningsstrecket. Vårens möte mellan lagen vann Piteå med 2-1 på hemmaplan.

Så här säger Piteås tränare Annelie Andersén inför morgondagens möte: -Det känns jättekul få samla hela laget igen och komma igång med matchspel efter landslagsuppehållet. Vi går in i en väldigt intensiv matchperiod nu. Men för oss är det jätteviktigt att enbart ha fokus på närmaste uppgift. Vi möter ett formstarkt LB07 som avslutade augusti med två raka segrar och är inne i ett fint flow, så det lär bli en tuff match imorgon.

Odds hos Svenska Spel:
LB07-Piteå IF DFF
1: 6,95                X: 6,05                2:1,27

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10196