Inför kvällens stormatch

Ikväll är äntligen dags för den första 16-delsfinalen i Champions League där svenska mästarna Piteå IF DFF tar emot danska mästarna Bröndby på LF Arena, kl 19.00. Här kan ni se presskonferensen från igår kväll med spelare och ledare från de båda lagen.

Om ni missat att köpa biljetter så har ni fortfarande chansen. Det finns ett par hundra ståplats-biljetter kvar och dessa biljetter kommer säljas i entrén. Entrén öppnar kl 17:00, så kom i tid. Det är en match ni inte vill missa!

Det är som sagt 16-delsfinal i Champions League, den finaste turnering man kan spela inom klubblagsfotboll. Första gången någonsin ett lag från Norrbotten kvalificerat sig till denna fina turnering. De 32 bästa klubblagen i Europa är kvar. Så ta nu chansen att komma till LF Arena ikväll och stötta våra fotbollshjältar.

Observera att INGA frikort/säsongsbiljetter/fribiljetter etc. gäller vid denna match. Det är även förbud att ta med sig mat och dryck in på arenan, visitation av väskor kan ske.

Tillsammans kan vi göra det här till en fantastisk kväll.

Varmt välkomna!

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10196