Jeppe Mauritzson lämnar efter säsongen.

Jeppe Mauritzson lämnar föreningen efter säsongen.

Jeppe Mauritzson lämnar PIF efter säsongen, det blev totalt två säsonger i föreningen för Jeppe.

– Jag som har jobbat tätt med Jeppe tycker såklart att det är tråkigt att han lämnar men vi skiljs åt i samförstånd och tackar honom för hans insatser, säger Jens Hedström.

Jeppe anslöt 2018 från Hammarbys organisation och har arbetat både med senior- och ungdomsfrågor under sin tid i föreningen. Jeppe har under sin tid skapat sig en bild för personer runt föreningen som väldigt engagerad och har spenderat många timmar på fotbollsplaner runt om i Piteå.

– Jeppe har under sin tid alltid verkat för föreningens bästa och varit en viktig person för oss i många frågor dom senaste två åren. Både vi och han har lärt oss mycket under den här tiden och nu ligger fokus i att avsluta säsongen på ett bra sätt. Vi vill även passa på att tacka för hans insatser hos oss och önska honom lycka till i framtiden, säger Jens Hedström.

Tränaren Jeppe Mauritzson kommenterar situationen och sin tid här.

– Det har vägts upp- och nedsidor med att vara kvar. Det är ett komplext beslut då min privata situation är att vänner och familj är i Stockholm samt att jag har en lägenhet som där som jag inte kan behålla om jag inte flyttar tillbaka. Sedan är det föreningens läge och många andra saker som ligger till grund för beslutet, men beslutet har tagits i samförstånd. Jag är jätteglad över tiden jag haft här och att jag vågade ta besltuet att flytta hit. Nu är mitt fokus på att avsluta säsongen på bästa sätt, säger Jeppe Mauritzson.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Herr) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10072