Hemmamatch mot Växjö på söndag

Ni missar väl inte hemmamatchen mot Växjö imorgon, söndag kl 13.00? Viktiga poäng står på spel i Obos Damallsvenskan och vi hoppas på fin uppslutning på läktarna.

Matcherna duggar tätt i september. Champions League i onsdags och imorgon söndag är det dags för nästa hemmamatch, mot Växjö kl 13:00.

Ett Växjö som gått väldigt starkt på slutet. Trots att laget sålt iväg flera spelare, bl.a. Jelena Cankovic och Anna Anvegård till Rosengård, så har man spelat oavgjort mot Rosengård och nu senast blev det vinst mot Linköping. I veckan blev det även klart att nigerianska landslagsspelaren Osinachi Ohale lämnar Växjö för spanska CD Tacon. Men trots spelarförluster så är det alltså ett lag som gjort riktigt fina prestationer på slutet.

Piteå vill verkligen komma in på vinnarspåret igen efter fyra oavgjorda matcher i rad Obos Damallsvenskan. I onsdagens Champions Leaguematch mot Bröndby fick vi, trots förlust, se ett kraftigt förbättrat Piteå. Laget gjorde en fantastiskt fin prestation, kämpade tillsammans och spelade en otroligt fin fotboll. Fler sådana insatser så kommer även målskyttet lossna inom kort.

Sparbanken Nord är matchvärd på söndag.
Ett antal ungdomslag från klubbar i Kalix, Luleå, Skellefteå och Piteå kommer och hejar fram sina idoler imorgon.

Varmt välkomna till LF Arena!

Odds hos Svenska Spel:

Piteå IF DFF – Växjö DFF
1: 1,37                X:5,15                 2:5,70

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10196