Landslagsstjärnor till LF på söndag

På söndag är det dags för ny hemmamatch i OBOS Damallsvenskan. Då Piteå IF DFF tar emot ett profilstarkt Linköping, med landslagsspelare som Stina Blackstenius, Lina Hurtig, Nilla Fischer mfl. Även solen ser ut att komma på besök, så det finns ingen anledning att stanna hemma. Avspark kl 15:00 på söndag. Varmt välkomna!

Piteå har under veckan spelat match i Svenska Cupens tredje omgång. Där Piteå kunde vända ett underläge mot Morön, till seger 2-1. Därmed går Piteå vidare till gruppspel i början av nästa säsong. Julia Karlernäs och Cecilia Edlund blev Piteås målskyttar denna match.

Nu blickar vi framåt mot söndagens hemmamatch i OBOS Damallsvenskan mot Linköping kl 15:00. Då vi möter ett lag fullt av profiler och landslagsspelare. Kom och se VM-spelare som Stina Blackstenius, Lina Hurtig, Nilla Fischer, Mimmi Larsson och norska Frida Leonhardsen Maanum tampas med våra egna idrottshjältar. En match ni inte vill missa!

Viktiga poäng står på spel och vi behöver publikens hjälp. Ta med era vänner och bekanta, så ser vi till att fylla upp arenan ordentligt. Vi skulle väldigt gärna vilja vinna publikligan även detta år, men då behöver vi er hjälp.

Älvsbyhus är matchvärd. Dessutom får vi besök av ett hundratal ungdomsspelare och ledare från klubbar i Skellefteå, Piteå, Luleå, Boden, Kalix och Älvsbyn. Så det är uppdukat för fotbollsfest.

-Det blir kul med hemmamatch igen, denna gång mot ett profilstarkt Linköping med flertalet landslagsspelare i truppen. Vi förväntar oss en tuff match mot en motståndare som säkert är revanschsuget efter två raka förluster i damallsvenskan. Båda lagen har spelat många matcher senaste tiden, så nu gäller det att ladda om ordentligt inför söndagens drabbning. Säger Piteås tränare Annelie Andersén.

Odds hos Svenska Spel:

Piteå-Linköping

1: 2,29                X:4,00                 2:2,44

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10196