En tung förlust mot derbyrivalen

Arish Nouri och Richard Nordlund premierades som matchens spelare av matchvärden Sparbanken Nord

Det blev en tung förlust mot IFK Luleå med 1-2 efter att hemmalaget spelat med en man mindre sista halvtimmen. Trots detta gjorde laget en fin insats och var inte många centimetrar från att kvittera. Johannes Lidström gjorde hemmalagets mål.

I serien återstår två matcher och härnäst möter laget Friska Viljor på bortaplan lördag 5/10 innan vi avslutar mot Skellefteå söndag 13/10 kl 14.00 på LF Arena.

I matchen mot IFK Luleå delade matchvärden Sparbanken Nord ut pris till matchens spelare i vardera lagen. I IFK Luleå blev det Arish Nouri och i PIF valdes Rickard Nordlund. Vi tackar Sparbanken Nord för deras matchvärdsskap.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Herr) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10072