Två mål av Janogy i EM-kvalet

Igår kväll spelade Sverige EM-kval borta mot Ungern. Piteås Madelen Janogy fanns med i startelvan och det blev succé.

Sverige hade ledningen med 1-0 i halvtid. I början av andra halvlek tog Madelen Janogy över matchen med två snabba mål. 2-0 målet kom efter en fin soloprestation där hon drev förbi tre motståndare och snyggt placerade in bollen i bortre hörnet. Några minuter senare nickade Janogy in 3-0 målet. 

I den 62 minuten blev Janogy utbytt och kunde sedan se laget vinna med 5-0 efter två mål på tilläggstid. Även Julia Karlernäs fanns med i truppen men hon blev inte inbytt denna gång.

På tisdag spelas nästa EM-kvalmatch. Då väntar Slovakien hemma i Göteborg. 

Nästa lördag 12/10 kl 13.45 har ni chans att se Madelen, Julia och flertalet andra landslagsstjärnor på LF Arena, när Piteå IF DFF tar emot Kopparbergs Göteborg med bl.a Elin Rubensson, Julia Zigiotti-Olme. En match ni inte vill missa!

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Dam) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10196