Familjeföretaget Wisti.se blickar in i framtiden

Wisti öppnar nya fräscha verksamhetsanpassade lokaler i Boden på Lokesväg 1.

Det började med en idé och ett fönster men nu säljer och producerar Wisti.se även ytterdörrar, inglasningar och garageportar. När det gäller PVC-fönster och dörrar är Wisti.se det företag som hållit på längst i Norrbotten och denna vecka slår man upp dörrarna till de nya lokalerna i Boden.

Tidigt under 2000-talets början uppmärksammade Andrej, företagets grundare en ny produkt som han ville ta hem och testa på norrbottningarna. Produkten var fönster i PVC-plast och 2006 fick Älvsbyn ett nytt litet företag, men det dröjde inte länge innan företaget växte lavinartat. Kvaliteten på produkterna visade sig vara över förväntan vilket bidrog till företagets framgångar.

Måttanpassat med hög kvalitet

Wisti.se, framtidens fönster, säljer och monterar PVC-fönster, ytterdörrar, inglasningar och garageportar. Alla beställningar är måttanpassade enligt kundens önskemål.

– Vår styrka är bra kvalitet, bra garanti och vår anpassningsförmåga, säger Andrej. Våra fönster är byggda för att hålla. Konstruktionen är kraftig och detaljerna håller högsta möjliga standard.

Wisti arbetar över hela Norrbotten och delar av Västerbotten och är de största aktörerna när det gäller just PVC- produkter. Företaget började som en liten rörelse med både kontor och lagerlokaler på Andrej och hustrun Janas gård och snart resulterade arbetet och produkterna i tusentals nöjda hushåll. 2013 klev även Jana in på heltid i familjeföretaget.

 

Andrej och Jana på Wisti.se ser ljust på framtiden.

Wisti.se växer

Wisti.se fortsätter att växa. På ett halvår har Wisti.se ökat omsättningen med hela 45%, och då ska man inte tro att förra året var ett dåligt år. Nycklarna bakom framgången är samarbetet i hela team Wisti där korta beslutsvägar och hög servicenivå återfinns.

– Vi började som ett familjeföretag och vi fortsätter som ett familjeföretag, säger Jana.

Kostnadsfria hembesök till både privatpersoner och företag är ett av Wistis signum då man vill se projektet på plats innan prissättning.

Eftersom Wisti inte har några standardmått är det också viktigt att mätningen hos kunden blir korrekt utförd och därför menar Göran, en av säljarna, att man gärna erbjuder den tjänsten.

Nya lokaler

i denna vecka öppnas de nya lokalerna i Boden. Enligt Wisti.se är dessa lokaler bättre anpassade för att möta den ökade efterfrågan. I och med de nya lokalerna kan Wisti.se  vända sig till företag och större fastighetsförvaltare då man nu har helt andra förutsättningar för leverans och att kunna visa upp sortimentet. Wistis senaste satsning är ytterdörrar som är säkerhet och brandklassade enligt svenska krav samt garageportar, något som efterfrågas mer under höst och vinter. Även större portar, lämpliga för industrilokaler samt inglasningar finns i Wistis produktkatalog.

Egna montörer och servicepersonal

Wisti.se har egna montörer som jobbar året runt, även mitt i vintern. Det tacksamma med Wistis produkter är att de kan monteras när som helst, även i Norrbotten.

Tack vare snabba och duktiga montörer kan man byta fönster i ett helt hus eller garageport mitt i vintern utan att kyla ner hela huset.

Förutom de nya lokalerna i Boden, har Wisti även ett så kallat showroom i centrala Piteå. Här visar Wisti.se upp hur några av produkterna ser ut i verkligheten när det är “monterat och klart”.

– Alla är välkomna att besöka oss, privat eller företag. Kom in och “kläm och känn” för att få veta vad vi kan erbjuda dig, avslutar Andrej tillsammans med sina medarbetare.

Källa: Wisti.se