Nytt lokalt mediasamarbete i Piteå

Kicki Fagerlund och Daniel Gustafsson på Framtidsbyrån Älska flankerar Peder Gidlund och Daniel Engberg, Piteå Gratistidning vid lokalerna på Kyrkbrogatan 5B.

Nu är det klart att Piteå Gratistidning inleder ett samarbete med Framtidsbyrån Älska. Kommunikationsbyrån med bas i Piteå kommer att förstärka som mediekonsulter hos Piteå Gratistidning samtidigt som tidningen flyttar flyttar in i Framtidsbyrån Älskas co-workingspace.

Framtidsbyrån Älska är en kommunikationsbyrån som drivs av entreprenörerna Kicki Fagerlund och Daniel Gustafsson. De grundade byrån i februari 2019, och hjälper kunder med kommunikation, marknadsstrategi och affärsutveckling. Förutom internationella kunder arbetar de även med en del lokala företag i Piteå, och i och med samarbetet med Piteå Gratistidning kommer de nu arbeta ännu mer med lokal affärsutveckling.

– Vi är väldigt peppade att komma igång med det här samarbetet och jobba för att utveckla Piteås näringsliv, säger Kicki Fagerlund och Daniel Gustafsson.

Under februari kommer Piteå Gratistidning att flytta sitt kontor till Framtidsbyrån Älskas co-workingspace mitt i centrala Piteå på Kyrkbrogatan 5B.

– Vi är grymt taggade och jätteglada för det här samarbetet. Det är känns roligt att få förstärkning från Kicki och Daniel och kunna dra nytta av deras kompetens, säger Daniel Engberg på Piteå Gratistidning.

Piteå- och Norrbotten Gratistidning är ett starkt varumärke och har under många år arbetat för att främja det lokala företagandet och för att förstärka Piteå som ort.

– Vi gratistidningar har känt medvind under en längre tid. Nu med Kicki och Daniel med i båten ökar vi takten ytterligare. Vi har mycket på gång inför kommande år och det känns väldigt roligt att fortsätta utveckla Piteå Gratistidning, säger Daniel Engberg.