Vill du bli en del av PIF-Media?

De senaste åren har PIF:s webbredaktion utvecklats. Från att lagets tränare själva skrivit matchrapporter och lagt upp nyheter, till att nu ha dagliga uppdateringar på sociala medier, videointervjuer och livesända hemmamatcher med kommentatorer. Under dessa år har dessutom två av medlemmarna i PIF-Media gått till att arbeta heltid i idrottsklubbar med samma arbetsuppgifter som hos oss. Vi söker nu nya tjejer och killar som vill lägga ner ideell kraft och bli en del av en härlig gemenskap. Vill du få chansen att utvecklas och bli en del av vårt gäng? Kontakta oss för mer information.

Vill du ingå i vår mediagrupp så är dessa några av uppgifterna som du kan få göra:

– Videointervjuer i samband med träning eller match

– Skriva matchreferat på hemsida

– Liveuppdatera på sociala medier

– Filma/Kommentera våra hemmamatcher

– Fotografera vid träningar och matcher

– Sköta vår digitala skärm vid hemmamatcher

Eller så kanske du har någon egen idé?

Kontakt:

Jens Hedström

073-0690563

jens.hedstrom@piteaifff.se

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Herr) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10072