Inbjudan: Pressvisning på Stadsporten

Media hälsas välkommen till en pressvisning i Stadsporten, måndag den 27 januari klockan 10.30. Visningen innehåller dels information om lokalen, verksamheterna samt aktivitetsbaserat arbetssätt. Vi tar er också med på en rundvandring i de nya lokalerna. Välkomna!

Stora delar av förvaltningen samhällsbyggnad har flyttat till sin nya lokal Stadsporten som ligger på Västergatan 10. Flytten är ett resultat av övergången till ett aktivitetsbaserat arbetssätt. Stadsporten öppnar för medborgare den 3:e februari.

Flytten är ytterligare ett steg för att nå önskade resultat när flera förvaltningar och avdelningar slogs ihop 2013 och bildade samhällsbyggnad. I den nya förvaltningen samlades verksamheter som samhällsplanering, planarbete, markfrågor, miljö- och hälsoskydd, teknik och gator likväl som flyktingsamordningen, vuxenutbildningen och arbetsmarknadsfrågor med mera. Tanken var att omorganisationen skulle bidra till mer samverkan och en effektivare samhällsbyggnadsprocess.

Nu har förvaltningen tagit ett steg till och infört ett aktivitetsbaserat arbetssätt för att ytterligare underlätta ökad samverkan och kunskapsutbyte mellan avdelningarna. Det övergripande syftet är att effektivisera arbetet och förbättrad service till medborgarna.

Förvaltningschef Jan Johansson och projektledare Emma Lundbäck Wredenberg berättar om flytten, de nya lokalerna och aktivitetsbaserat arbetssätt. Ni kommer sedan att visas runt i lokalerna innan vi samlas i den öppna delen av lokalen för frågor. Under frågestunden kommer även medarbetare att medverka.

Plats: Stadsporten, Västergatan 10

Datum: måndag 27 februari

Tid: 10.30 – 11.30

Kontaktperson:
Hanna Jönsson, projektmedarbetare, e-post hanna.jonsson@pitea.se, tel 0911-69 62 32

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå kommun (Pressmeddelanden) hemsida https://pitea.mynewsdesk.com/rss/current_news/1046