Gustav Rönnbäck Wallin och Anton Norén lämnar

Gustav Rönnbäck Wallin och Anton Norén lämnar. Foto/redigering: Daniel Lidström

Målkungen Gustav Rönnbäck Wallin och målvakten Anton Norén lämnar föreningen för nya klubbar.

– Både Gustav och Anton har varit väldigt uppskattade spelare och vi vill passa på att tacka båda för deras insatser för Piteå IF, säger sportchefen Jens Hedström.

Gustav anslöt från Öjeby IF till utvecklingslaget och blev permanent uppflyttad under hösten 2014. Totalt blev det 115 seriematcher och 36 mål för yttermittfältaren som sista säsongen blev forward. Nu har Gustav gjort klart med Karlslund i division 1.

– Gustav är en den mest profesionella spelaren jag stött på under mina år i föreningen och vi från föreningens sida unnar honom chansen att avancera i seriesystemet. Vi önskar honom all lycka och varmt välkommen tillbaka till föreningen, säger Jens Hedström.

Anton Norén kom till utvecklingslaget från Älvsby IF och inför säsongen 2017 blev det en uppflyttning till herrlaget. redan 2016 gjorde han sin debut i herrlaget då han slängdes in i derbymatchen mot IFK Luleå och gjorde det med den äran-

– Anton har varit en väldigt lojal och träningsvillig spelare som trots bristande speltid men alltid satt lagets bästa i första rummet. Vi hoppas att det inte är det sista vi ser av Anton i PIF-tröjan, då han varit omtyckt av både ledarstab och spelartruppen, säger Jens Hedström.