Isac Stubbfält klar för Piteå IF

Isac Stubbfält återvänder till PIF. Montage: Daniel Lidström

Målvakten Isac Stubbfält är återvänder till PIF efter ett par år i Göteborg. För den insatte så känns ansiktet bekant och det är inte så konstigt. Isac har redan representerat Piteå IF:s herrar efter att imponerat såväl i klubbens utvecklingslag som i Infjärdens SK.

– I Isac får vi en trygg och harmonisk spelare som kommer bidra både på och utan planen. Han har ett stort hjärta för klubben och har trots sin ringa ålder hunnit skaffa sig en stor erfarenhet. Det känns otroligt kul att Isac valt att vända hemåt igen, säger sportchefen Jens Hedström

2013 tillhörde han PIF:s A-lag, men säsongen därpå gick flyttlasset till Göteborg. Där hann han bla. representera Sävedalens IF, IF Angered United, Hisingsbacka FC och Gårda BK. Nu har han alltså valt att vända hemåt igen, full av erfarenhet och med nytt efternamn (hette Lindberg förut) redo för en comeback i röd/vitt.

– Nu har vi fyllt målvaktssidan och vi har tre målvakter som kör extremt hårt och vill tävla om att bli förstemålvakt. Målvaktstränaren Peter Bergstedt har en fin säsong framför sig med dessa tre killar som sina adepter, säger Jens Hedström.

Spelare under kontrakt

Isac Stubbfält        (NY)

Victor Pettersson

Tobias Hellström  (NY)

Anton Lundmark

James Burgin

Pontus Sundqvist

Joachim Olofsson

Andreas Grimstad

Filip Flodin

Sia Jamehdar

Ruben Andersson  (NY)

Johannes Lidström

Dawit Grmay           (NY)

Glorie Kabundu

Linus Isaksson       (NY)

Fredrik Johansson (NY)

Sinclaire Sandy       (NY)