Information gällande Andreas Grimstad skada

Andreas Grimstad. Foto: Andreas Norlén

Domarcupen blev inte riktigt vad herrarna hade hoppats på, vare sig resultat- eller skademässigt. I semifinalen mot Infjärdens SK så skadade sig Andreas Grimstad. Efter en röntgen bekräftades det att hälsenan var av. 

Andreas har under dagen genomgått operation och rehabiliteringen startar snarast möjligt. En prognos för hur lång tid Andreas blir borta är svår att ställa för oss lekmän. I stunden är våra tankar med Andreas och vi hoppas på ett snabbt tillfrisknande.

– Det är givetvis alltid tråkigt när skador sker men extra tråkigt är det när det handlar om Andreas som inte missat en träning eller match sedan hösten 2018. Nu blir det en lång rehabilitering och allt eventuellt spel är enbart ett plus denna säsong. Utan för oss handlar det om att för Andreas rehabilitera i lugn och ro och för oss att finna en ersättare för under säsongen som kommer, säger sportchefen Jens Hedström.

Segrare av domarcupen blev Infjärden som vi riktar ett stort grattis till. Herrarna blev trea efter att slagt i vårt egna utvecklingslag i matchen om tredje pris.

Detta inlägg finns i sin helhet på Piteå IF (Herr) hemsida https://www.piteaif.se/rss/10072