Pressinbjudan: Invigning av Stadsporten fredag 28 februari

Fredag 28 februari kl. 13-15 bjuder vi in till invigning av den öppna delen av Stadsporten. En plats där medborgare kan utföra ärenden som hanteras av samhällsbyggnad, delta i dialoger och hålla sig uppdaterad om kommunens utveckling. Vi hälsar också media välkommen till invigningen.

Stora delar av förvaltningen samhällsbyggnad flyttade efter årsskiftet in i sina nya lokaler – Stadsporten – på Västergatan 10. Flytten är en del av ett förändringsprojekt för att effektivisera organisationen och öka samverkan över verksamhetsgränser. I slutänden ska förändringarna och flytten ge förbättrad service till medborgarna.

I Stadsporten finns en öppen del för medborgare där de kan utföra ärenden, delta i dialoger och hålla sig uppdaterad om kommunens utveckling. Medborgardelen öppnade dörrarna den 3 februari och nu är det dags för en officiell invigning.

Dag och tid Fredag 28 februari kl 13-15, Stadsporten

Plats Västergatan 10

Program

  • Invigningsceremoni med Jan Johansson, förvaltningschef och Brith Fäldt, samhällsbyggnadsnämndens ordförande
  • Drop-in om bygglov och studievägledning
  • Tyck till om Piteås utveckling
  • Miniföreläsning om aktivitetsbaserat arbetssätt
  • Tipspromenad

Representanter för förvaltningens olika verksamheter finns på plats. Ta chansen att träffa dem och ställ dina frågor. Varmt välkommen!

Kontaktperson:
Hanna Jönsson, projektmedarbetare 070-260 36 60
Jan Johansson, förvaltningschef samhällsbyggnad 0911-69 62 36