Dominic McGiveron är klar

Dominic McGiveron är klar

Förra helgens provspelare Dominc McGiveron är klar för Piteå IF FF. Den engelska offensive mittfältaren kommer med sitt flyttlass till Piteå nästa vecka.

– Dominic imponerade på oss under sitt provspel både på och utanför planen. Det är en hårt arbetande kille vi får in som både på träning och match visade att han är en poängspelare, säger sportchefen Jens Hedström.

Dominic kommer senast från FC United of Manchester som är en klubb som startades av Manchester Unteds egna fans. Han är även tillhört Nike Academy som var en akademi som grundades av Nike Förre Östersundsspelaren David Accam och nuvarande IFK Norrköpingsspelaren Pontus Almqvist är också några andra som tillhört Nike Academy.

– Dominic är en användbar spelare som kan spela på alla positioner på mittfältet och även som forward, vilket han visade i träningsmatchen mot Skellefteå också där han dessutom blev målskytt. Dominic är en profesionell spelare som vi hoppas ska hjälpa truppen och laget till nya framgångar, säger Jens Hedström.

Huvudtränaren Joakim Vikström fick se Dominic i två träningar och en träningsmatch och instämmer i orden ovan.

– Vi ser framemot att börja jobba med Dominic då han gjorde ett väldigt gott intryck på oss gällande sin uppoffrande spelstil, målfarlighet inom och runt offensivt straffområde och ödmjuka personligt, säger Joakim Vikström.

Spelare under kontrakt

Isac Stubbfält          (NY)

Victor Pettersson

Tobias Hellström    (NY)

Anton Lundmark

James Burgin

Pontus Sundqvist

Joachim Olofsson

Andreas Grimstad

Filip Flodin

Sia Jamehdar

Ruben Andersson    (NY)

Johannes Lidström

Dawit Grmay             (NY)

Glorie Kabundu

Linus Isaksson         (NY)

Fredrik Johansson   (NY)

Sinclaire Sandy         (NY)

Dominic McGiveron (NY)