Andreas Eklund ny verksamhetschef för Go Business

Go Business team från vänster Lisa Kejving, Andreas Eklund, Amanda Karlsson och Marcus Olsson. Foto: Jens Ökvist.

Nu är det klart att Andreas Eklund blir ny verksamhetschef för inkubatorn Go Business, som är en del av Piteå Science Park.

– Jag ser fram emot att tillsammans med mina kollegor fortsätta att utveckla Go Business verksamhet. Med alla stora satsningar och investeringar som görs inom basindustrin i Norr- och Västerbotten blir vårt uppdrag med att stötta kreativa och nytänkande företag som bidrar till att utveckla platsen ännu viktigare i framtiden. Vi vill fortsätta att bidra till ett mer kreativt, passionerat och diversifierat näringsliv i norra Sverige.

Andreas Eklund kommer närmast från tjänsten som innovationsledare och affärscoach på Go Business i Luleå. Han har en bakgrund inom olika chefspositioner på försäkringsbolag, apotek och rekryterings- och bemanningsföretag. Den röda tråden har varit att coacha och hjälpa chefer, medarbetare och organisationer att utvecklas, med fokus på frågor som rör affärsutveckling, service, ledarskap och försäljning.

– Andreas har en gedigen bakgrund från näringslivet i ledande befattningar och som affärsrådgivare. Han kommer att bidra mycket med att vidareutveckla Go Business som inkubator i Norr- och Västerbotten, säger Peter Ericson, vd Piteå Science Park.

Andreas Eklund tillträdde tjänsten i mars.

Marcus Olsson fortsätter jobba på Go Business som innovationsledare och affärscoach efter eget önskemål om att gå tillbaka till sin tidigare tjänst för att få arbeta mer operativt i verksamheten.

Källa: Piteå Science Park