Seger med 14-8 efter öppna spjäll mot – Trevande start som senaste 3 matchern…

Seger med 14-8 efter öppna spjäll mot @kirunaaifherr

– Trevande start som senaste 3 matcherna, men vårt spelövertag tar ut sin rätt i tredje, som också är reprisering från tidigare fighter.

– Grymt kul för snipern, Jeppe Nordmark att få lite islossning (5+1). Han har varit med och skapat sanslöst med bra lägen i tidigare matcher men inte fått det att lossna. Idag var det lite ketchupeffekt. En Jeppe i form innehar extremt hög nivå. Sen är det lika kul att radarpartnern Anton Andersson @_antonandersson också var grym idag (0+5). Grym var även spegeniet Christoffer Norberg @chrillenorberg i det offensiva spelet, från sin backplats, med långa genomskärare som skapar vassa kontringar.

– Jeppe @jespernordmark får också välförtjänt matchens ”lirarmössa” av Lukas Strålberg @lukasstralberg

– Däremot fortsätter vi lägga ut gratisannonser på Blocket med “Fria mål att hämta”. Vi bjuder på 6 mål idag där vi först fått fin spelvändning med oss men på väg upp tar vi fel beslut, tappar boll på ett stressat sätt å får kontring på vår kontring. Det måste vi tvätta bort för att bli en kandidat om Div 1-plats framåt våren.

– Bra var även juniorerna Oscar Petit @oscarpetit_ och Emil Greus @emilgreus som gjorde säsongsdebut i Div 2 på sina backplatser.

💙

#öjebynsibf #oxdog #sportringenpiteå #innebandy #floorball #salibandy #unihockey #patriotsinnebandy #öjebyn #rawi #levereratvåpunktnoll #tvåkök #sparbankennord #ohmy! #prefabmästarna

 

Detta inlägg finns i sin helhet på Instagram-kontot ojebynsibfherrar

Källa: Öjebyns IBF Herrar (A-lag), Piteå