Daniel Adams-Ray till Sara kulturhus

Nu är det klart att Daniel Adams-Ray kommer till Skellefteå i höst. En av svensk hiphops stora profiler gör sin enda spelning i norra Sverige då han uppträder på Sara kulturhus den 10 september.

– Sommaren 2018 gjorde Daniel Adams-Ray succé med sin spelning på Skellefteälven framför 10 000 i publiken. Nu erbjuder Sara kulturhus alla besökare ännu en chans till att återigen få uppleva en av Sveriges mest uppskattade artister, säger Sara kulturhus programchef Sofia Andersson Lundberg.

Daniel Adams-Ray har varit en av de viktigaste gestalterna i formandet av den svenska hiphop-scenen och fick under 00-talet alla att vända blickarna mot Snook. 2010 formade han om hur svensk pop lät med solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” och när 10-talet summerades stod det klart att ”Gubben i lådan” var den mest streamade låten på svenska under hela decenniet.

2021 släppte han sitt tredje soloalbum – ”Döda hjärtan kan slå igen”. Under vintern har han synts i tv-programmet Så mycket bättre, där hans tolkningar hyllats av såväl deltagare som lyssnare. Under 2022 väntas mer musik och en stor turné runt om i Sverige.

Biljetter släpps fredag 6 maj kl. 10.00.

Detta inlägg finns i sin helhet på Webbplatsen www.mynewsdesk.com

Källa: Sara Kulturhus, Skellefteå