Scenkonstdagen 24 oktober – en utbudsdag med dans, musik och teater för barn och unga

Dagen riktar sig till lärare/pedagoger med medföljande barn/elever, kultursekreterare, skapande skola-samordnare och andra intresserade. I ett flödande schema kommer det att visas utdrag från föreställningar inom dans, musik och teater.

Det blir bland annat “Livet är här nu” med Jojje Wadenius och Trio X, “OBS! Superviktigt” med Minna Krook och “Illusionistens assistent” med Kalle Nilsson. Alla föreställningar är riktade till barn och unga, och passar såväl till offentliga föreställningar som i skolans värld och på lov.

Plats: B-salen, Uppsala Konsert & Kongress
Arrangör: Regionala barn- och ungdomskulturnätverket Kulturkraft genom Kulturenheten och Musik i Uppland
För program och anmälan: www.regionuppsala.se/kultur/scenkonstdag
På bilden ser vi Illusionistens assistent. Fotograf: Lena Granfelt.