Home Locals - Sirius Fotboll Svenska Cupens gruppspel lottat

Svenska Cupens gruppspel lottat

0
Svenska Cupens gruppspel lottat

I februari sparkar tävlingssäsongen 2019 igång, då det är dags för gruppspel i Svenska Cupen. Nu är grupperna lottade.

Utifrån tabellplaceringarna i seriespelet seedas de 16 högst rankade lagen in i de åtta grupperna, och därmed stod det redan klart att Sirius kommer att ställas mot Östersunds FK. På måndagseftermiddagen lottades de övriga två lagen in i gruppen.

Sirius möter utöver Östersund även Superettanlaget Halmstads BK samt det nyblivna division 1-laget Karlstad BK i Svenska Cupens grupp 6. En av matcherna spelas hemma på Lötens IP. Exakta speldatum och tider spikas framöver.

Svenska Cupen grupp 6
Östersunds FK
IK Sirius
Halmstads BK
Karlstad BK

Preliminärt spelschema
16-17 februari, Karlstad BK – IK Sirius
23-24 februari, IK Sirius – Halmstads BK
2-3 mars, Östersunds FK – IK Sirius