Videoarkiv

Gratistidningarnas Branschdag 2018 Staffan Hulten

"Gratistidningen i ett förändrat medielandskap" Staffan Hulten berättar om lästid, attityder, bland gratistidningens läsare. Men också om hur innehållet ser ut idag och den EFFEKT annonsering ger i Gratistidningen.

Les Binet och Peter Field i Stockholm på SprintAd-dagen 2018

Les Binet och Peter Field förklarar hur marknadsföring fungerar utifrån ett vetenskapligt perspektiv. Med data från 1000-tals kampanjer vet vi idag hur man bygger långsiktig lönsamhet. Vi vet hur balansen ska vara mellan det långsiktiga byggnationen av våra varumärken och det kortsiktiga aktiveringen som syftar till att skörda nu och öka säljet i närtid. Vår tids viktigaste studier redogörs under närmare två timmar och ligger idag till grund för en omsvängning på marknadsavdelningarna på världens största bolag. Ett måste för alla som arbetar med marknadsföring.

Fredrik Hallberg på SprintAd-dagen 2018

Fredrik Hallberg sätter fingret på ett flertal problem i vår bransch. En bransch där vi hellre följer trender och skyddar vårt eget anseende än att göra det som är rätt för företaget vi representerar och/eller arbetar på. Fredrik är Sveriges främsta "Contrarian", en person som vågar gå emot strömmen och arbeta för förändring och förbättring på riktigt.